Who Wants To Be A Hero Campaign
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Who Wants To Be A Hero Campaign

A website forum dedicated to the players & events taking place in the Forgotten Realms Campaign

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

I want to be bite too!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Neeshka

Neeshka

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2008

I want to be bite too!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: I want to be bite too!!!   I want to be bite too!!! Icon_minitime1Σαβ Απρ 19, 2008 12:04 pm

Αυτο ειναι αδικο καταπληκτικε DM!!!Εμενα γιατι δεν με δαγκωσε το τερατακι σου?Τι σου εκανα δηλαδη?Ενα λυκακι σκοτωσα ολο κι ολο (και για αυτο υπαρχουν ενστασεις!!!).Τι ζητησα δηλαδη η καημενη?Να αποκτησω κι εγω την ικανοτητα μεταμορφωσης σε κατι μικρο και τριχωτο...Εισαι τυχερος που καποιος δεν μου επετρεψε να γινω OVERPOWER WARLOCK κι εγινα μια απλη ROGUE.Διαφορετικα θα σου ελεγα εγω που να πηγαινες μια βολτα τα τερατακια σου για να παρουν λιγο αερα...Καπελα πιασε μια μπυρα.Και σταματα να κοιτας την ουρα μου.Πρωτη φορα βλεπεις πλασμα με ουρα?Και στο κατω κατω της γραφης κι εσυ ουρα εχεις αναμεσα στα ποδια σου.Λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο,δεν εχω καποιον ιδιαιτερο λογο για να σκοτωσω τα τερατακια που συναντω.Δεν με πειραξανε τα ερμα,εγω γιατι να τα πειραξω?Αλλωστε εχω πολυ δυνατους φιλους που με προστατευουν αν χρειαστει.Εγω απλα θελω να ζησω για να πολεμησω μια αλλη μερα(Οταν θα εχω γινει μια μεγαλη και τρανη LV 669 ROGUE).Κι αν καμια φορα με πιανει η γενναιοτητα μου και κανω καποια βλακεια,ε,μη με παιρνεις και για απηλη...Εκτος κι αν τα τερατακια σου δεν με δουν και καρφωθουν κατα λαθος στο σπαθι που ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ θα εχει βρεθει στο χερι μου και ΚΑΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ τα χτυπησω.Θα το μετανιωσω ΑΜΕΣΩΣ μα τον MORANTIN (λεμε τωρα).
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Bobbi

Bobbi

Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2008

I want to be bite too!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: I want to be bite too!!!   I want to be bite too!!! Icon_minitime1Σαβ Απρ 19, 2008 4:58 pm

Απλη δαγκωματια : 200gp
Special Δαγκωματια : 400gp
LOVE BITE... : 500gp....ανα ώρα!
Μπορώ να σου γλυψω το μέτωπο δωρεαν και να σε αφήσω να δεις τους κυνοδοντες μου....
Για 10gp μπορώ να ανασαίνω προς το μέρος σου μπας και κολήσεις τιποτα κατα τυχη...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

I want to be bite too!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Who Wants To Be A Hero Campaign :: Heward's Handy Haversack :: Tavern-
Μετάβαση σε: