Dungeon Master Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2008 Ηλικία : 49 Τόπος : Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
| Θέμα: Πιάσε μια μπύρα κάπελα Παρ Απρ 18, 2008 10:31 am | |
| Εδώ μπορείτε να γράφετε ότι σας κατεβάσει η κούτρα σας. Αρκει να μην διακόψετε τον βάρδο που τραγουδά και να μην χουφτώνετε τις σερβιτόρες...
Καυγάδες επιτρέπονται μετά τις 10 το βράδυ, που μεθάνε οι φαντάροι της φρουράς. Πιο μπροστά κινδυνέυετε να πάτε φυλακή.
Η μπύρα κάνει 2 sp (dwraven brew), το κρασί 2 sp (elven wine), το φαγί αναλόγως με το τι σκοτώσαμε και πότε το σκοτώσαμε...ρωτήστε τον κάπελα. Το δωμάτιο κάνει 1 gp ανά κεφαλή και δεν περιλαμβάνει πρωινό. Επίσηςς βάλτε τις δικές σας κλειδαριές στην πόρτα, γιατί βαρεθήκαμε να τις αλλάζουμε.
Πιστωτικές κάρτες, όπως Wizardcard, Silverymoon Express, Sword Coast Visa ή Papyrous Visa δεν γίνονται δεκτές. Ο ΒΕΡΕΣΕΣ ΠΕΘΑΝΕ !
Εκ της διευθύνσεως του ταβερνείου.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητείται Paladin του Tyr, υψηλού κατά προτίμηση level όπως αναλάβει καθήκοντα αστυφύλακα στο ταβερνείο. Παρέχεται παχυλός μισθός (γκουχου), φθηνή στέγη και ένα γεύμα τσάμπα ( το πρωινό). | |
|
Bobbi
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: Πιάσε μια μπύρα κάπελα Παρ Απρ 18, 2008 11:00 pm | |
| The DM SUCKS! Ακου εκεί wererat..... Να το πάρεις και να το βάλεις where the sun doth not shine!!!!! Θα δεις ρε. Θα δεις οταν θα παίξουμε το δικό μου το campaign. Θα σου πω εγω.... Δεν ξέρεις με ποιον τα βάζεις.... Με τον Bobbi τα εβαλες! Δεν γλυτώνεις....Ξέρω που μένεις ρε.... | |
|