Εχω δει πολλα adventuring parties στη ζωη μου και εχο συμμετεχει σε περισσοτερα. Αυτο ομως που ειδα ξεπερναει τα παντα. Βαρβαρος χαφλινγκ?
.... Και με 15 Str ... Ελεος!!!
Η να αναφερθω στην Half-Or Fighter της οποιας η ωμη δυναμη ξεπερνιεται μονο απο την επικη της ανικανοτητα να κατανοησει τον κοσμο γυρω της (Int 6, Wis 8
) . Για ομορφια ούτε λογος. Στο χωριο μου μωρά τοσο ασχημα τα πνιγαμε στο νιπτηρα για να μη μολυνθει το gene pool της φυλής.
Ο πιο νορμαλ χαρακτηρας ειναι ο νανος ο οποιος υπακουωντας στα κελευσματα του παραλογισμου των συμπαικτων του αποφασισε να γινει Paladin. Τον ενημερωσε κανεις πως αυτοι κάνουν μπανιο τουλαχιστον μια φορα την ημερα? Και πως η μπυρα δε προβλεπεται?
Με την Rogue δε θα ασχοληθω... απλα περιμενω τη στιγμη που ο DM (αλλο τραγικο τυπακι και αυτος) θα αποφασισει να παιξει το διδυμo Paladin-Rogue όπως πρέπει.
Και φτανω στο πραγματικο λογο αυτού του post. Αυτον που αυτοδιαφημιζεται ως "Ranger". Πραγματικα δεν ειναι προσωπικο το ζητημα αλλα εχω καποιες ενστασεις. Και ας αρχισουμε:
1. Το ονομα. Ειναι εμπνευσμενο απο γνωστη μαρκα καφε
2. Η φυλη. Τι δουλεια εχουν οι Humans στο δασος?
3. Προηγουμενο επαγγελμα. Tracker? Αυτο εχει ΙΚΑ η ΤΕΒΕ?
4. Str 13: Τα κοριτσακια του γειτονα μου ηλικιας 9 και 11 ετων σηκωνουν πιο πολλα κιλα παγκο και οχι στο συνολο
5. Dex 16: Οι γυμνοσαλιαγκες στον κηπο μου πιο πολλες πιθανοτητες εχουν να αποφυγουν ενα βελος, και οχι λογω μεγεθους
6. Con 14: Μεινε καλυτερα μεσα γιατι κυκλοφοραει και γριπη
7. Int 14: Σιγα μη λυσεις και το γορδιο δεσμο με τα γυμνα σου χερια
8. Wis 12: Τοσο ειχε και η Βουγιουκλακη ως "Υπολοχαγος Νατασα"
9. Cha 10: ...και ειμαι σιγουρος πως θα το χρησιμοποιησεις
10. ... "two short swords"... : ακριβως πως σκοπευεις να κανεις σοβαρη ζημια καρδαινοντας δυο κουζινομαχαιρα?
Κυριες και κυριοι του party μακαρι να μπορουσα να πω πως λυπαμαι για το μενος που επεδειξα εις βαρος του συντοφου σας Nescafe. Αλλα δε μπορω, γιατι το δικαιο με πνιγει. (Nescafe ειπα? Τελοσπαντων καταλαβατε ποιον εννοω).
Ολοι και ολες θυμαστε τον Απολυτο, τον Ορισμο, την Πεμπτουσια, το Υποδειγμα και Παραδειγμα, το Προτυπο των απανταχου Rangers ο οποιος ειναι τσατιλας, ειναι Elf, και το ονομα του παραπεμπει σε λιθουανο καλαθοσφαιριστη με εφεση στα τριποντα.
Μην ανησυχειτε φιλοι, συντροφοι, αδερφοι και αδερφες, συνοδοιποροι και συμπολεμιστες ... Καλως εχοντων των πραγματων, ο μοναδικος αυτος αγαπητος σας χαρακτηρας συντομα θα ειναι και παλι κοντα σας!
ΥΓ1: Ο DM ειναι ΜΠΑΖΟ
ΥΓ2: Και τον παιρνει
ΥΓ3: Και ειναι μπιχλας
Ολοψυχα δικος σας
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
Lareoth Fortainas